Verkocht | goed onderhouden laagbouw

€ - |

Verkocht |

, 8580 Avelgem

Terug naar overzicht

Omschrijving

Verkocht | In Reigershof, op fietsafstand van het centrum van Avelgem, vinden we deze goed onderhouden laagbouw. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 135 m2 en telt 3 slaapkamers.

De woning is gesitueerd een rustige straat en heeft zicht om een landelijke omgeving. De onderhoudsvriendelijke tuin is westelijk georiënteerd. De ganse dag door is het er aangenaam genieten van de zon.

Foto's

Ligging

Deze woning is succesvol verkocht

Op zoek naar een gelijkaardig pand? We luisteren graag naar je verhaal en jouw woonwensen. Vul het formulier in, geef je woonwensen door en we helpen je met plezier verder in jouw zoektocht.

Ook succesvol verkopen? Contacteer ons door het formulier in te vullen om een vrijblijvende schatting aan te vragen of een samenwerking op te starten.

Jouw makelaar

Verkopen met Matthijs vastgoedmakelaar EGEN vastgoed min

Matthijs Heyde

vastgoedmakelaar

0492 82 92 27

matthijs@egenvastgoed.be

Niet gevonden wat je zocht?

Neem ons mee naar jouw droomwoning.

Vertel ons meer over jouw droomwoning, waar je naar op zoek bent en wat belangrijk voor jou is. Voor ons handig om te weten: de ligging, het aantal slaapkamers en jouw aankoopbudget.

Vul het woonwensenformulier in en wij vinden het voor jou.

het woonwensenformulier
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Voorkeuren