Verkocht na het eerste bezoek | karaktervol herenhuis in Ichtegem

€ - |

Verkocht |

Centrum , 8480 Ichtegem

Terug naar overzicht

Omschrijving

Verkocht │ Dit herenhuis met modernistische gevel ligt in het centrum van Ichtegem en is gebouwd in de jaren ’40 op een zuidgeoriënteerd perceel van 688 m2. Binnen de bewoonbare oppervlakte van 305 m2 telt de woning 5 slaapkamers en geniet het van een grote portie natuurlijke lichtinval. Enkele unieke authentieke elementen en de hoge plafonds werken de woning prachtig af.

Foto's

Ligging

Deze woning is succesvol verkocht

Op zoek naar een gelijkaardig pand? We luisteren graag naar je verhaal en jouw woonwensen. Vul het formulier in, geef je woonwensen door en we helpen je met plezier verder in jouw zoektocht.

Ook succesvol verkopen? Contacteer ons door het formulier in te vullen om een vrijblijvende schatting aan te vragen of een samenwerking op te starten.

Jouw makelaar

EGEN_vastgoedmakelaar_huis-verkopen_Brugge_Oostkamp_2.jpg

Dries Craeye

vastgoedmakelaar

0492 86 96 74

dries@egenvastgoed.be

Niet gevonden wat je zocht?

Neem ons mee naar jouw droomwoning.

Vertel ons meer over jouw droomwoning, waar je naar op zoek bent en wat belangrijk voor jou is. Voor ons handig om te weten: de ligging, het aantal slaapkamers en jouw aankoopbudget.

Vul het woonwensenformulier in en wij vinden het voor jou.

het woonwensenformulier
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Voorkeuren