een zorgeloze verkoop,

daar teken je toch voor

Hoe kunnen we jou helpen?

Hecht je veel waarde aan een eerlijke en persoonlijke begeleiding, expertise en een zorgeloos verkoopproces? Met een proactieve never give up -mentaliteit? Goed nieuws, wij ook!

Een succesvolle verkoop begint bij een grondige schatting met een gefundeerd schattingsverslag. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende schatting.

Vraag uw schatting aan

EGEN is jouw persoonlijke vastgoedmakelaar met een expertise in energiezuinig vastgoed. Ontdek hoe we werken en wat we voor jou kunnen betekenen. In onze collectie bieden we een brede waaier aan woningen, exclusieve eigendommen en nieuwbouwprojecten aan. Elk met hun eigen verhaal.
Maak kennis met onze merken:

Comfortabel wonen start hier

Comfortabel wonen in de mooiste panden aan een slim budget

Uitzonderlijk wonen start hier

Exclusief wonen in uitzonderlijke panden op unieke locaties

Gloednieuw wonen start hier

Modern wonen in gloednieuwe en energiezuinige panden met een verhaal

Onze aanpak

Jouw woning verkopen, dat doe je maar één keer.

Een buitengewone mijlpaal in jouw leven dus en dat begrijpen we bij EGEN zeer goed. Naast de bakstenen, verkoop je jouw thuis vol herinneringen en hard werk.

We ondersteunen jou doorheen het traject en maken er een zorgeloze ervaring van. Daar kijk je met een glimlach op terug.

Wat is voor jou belangrijk en wat is jouw mooiste resultaat? Hoe zet jij jouw woning correct in de markt? Wie ben jij en wat kan EGEN voor jou betekenen? Tijdens ons eerste gesprek luisteren we naar wat jij nodig hebt en bepalen we de waarde van jouw woning.

Een energiezuinige woning, dat verdient een woordje extra.

Is jouw woning klaar voor morgen?

Een woning met een uitmuntende EPC-score is tot 11% meer waard. Wij als experten in futureproof wonen weten deze meerwaarde te realiseren door het gepaste verhaal aan de kopers te vertellen.

Wij zetten altijd de juiste toon voor jouw woning.

Energiezuinige woning verkopen EGEN Brugge min
EGEN_huis verkopen_vastgoed_verkoopbord.jpg

Jouw woning met zijn verhaal van vandaag en morgen.

Geen idee of jouw woning klaar is voor morgen?

Heeft jouw woning een mindere EPC-score of ken je de score van jouw woning niet? We zullen dit voor jou onderzoeken tijdens ons eerste gesprek. Zowel voor woningen met een goede als minder goede EPC-score hebben wij een plan op maat. Zo maken wij een analyse van jouw woning en voorzien een klaar voor morgen-rapport met allerlei tips en advies voor de nieuwe eigenaar.

Weten waar je aan toe bent, in volle transparantie, dat is pas overtuigen.

Goh, een makelaar...

Da's duur.

We winden er geen doekjes om, we werken niet gratis. Maar duur? Bij EGEN betaal je een eerlijk ereloon.

Ons ereloon is geen kost, sterker, het is een investering. Een investering in jezelf, jouw tijd en je spaargeld dankzij onze expertise en begeleiding voor jouw geslaagde verkoop. Jij geeft ons het vertrouwen en wij jou extra quality time: fiets je los, praat bij met je vrienden, lees dat boek. Intussen verkopen wij wel.

Een gans pakket van diensten voor een geslaagde verkoop aan een eerlijk ereloon, toch eens de overweging waard.

Fietsen verkopen met EGEN EGEN vastgoed woning min

De EGEN-beleving

Leuk je te leren kennen

Alles start bij een professionele en gefundeerde schatting. We bekomen de marktwaarde door de sterktes en zwaktes van je woning te onderzoeken aangevuld met een omgevingsanalyse en de trends in de vastgoedmarkt.

Met een kopje koffie (of thee) in onze woonboetiek leren we elkaar beter kennen. Jij beslist of het klikt.

Aan de slag

De klik is er. EGEN zet de ganse papiermolen in gang. We verzamelen de nodige documenten en stellen een sterk verkoopdossier samen. Check & dubbelcheck, we laten niets aan het toeval over.

De futureproof-factor

Wij nemen de technische kant van jouw woning extra onder de loep en brengen alle kenmerken in kaart. Hieruit vloeit het klaar voor morgen-rapport. Een geïnformeerde makelaar is er 10 waard.

De wijde wereld in

Jij laat de fotograaf binnen. Wij zorgen voor de rest. Met krachtige campagnes voor jouw woning maken wij het verschil. Het marketingplan op maat, ondersteund door vloeiende teksten en sprekende foto’s, zet jouw woning trefzeker in de markt. We zorgen voor een wijde verspreiding en een knappe presentatie wat een hoger aantal kwalitatieve kandidaat-kopers oplevert.

De deur gaat open

Alle kandidaten ontdekken jouw woning. Persoonlijk contact staat steeds centraal. We nemen voldoende tijd om alle kandidaten te adviseren en doorheen het verhaal van jouw woning te navigeren. Dankzij onze sterke communicatie blijf je steeds van elke stap op de hoogte.

De eindsprint is ingezet

We stelden een unieke methode op waarbij de spelregels voor alle kandidaten duidelijk zijn voor aanvang van het bezoek. Dankzij deze methode hebben wij alles in huis om jouw mooiste prijs waar te maken. Bij een goedgekeurd bod, kruipt EGEN in zijn juridisch pen om het waterdicht compromis op te stellen.

Het is nog niet gedaan

Het compromis wordt getekend, dit bijzonder moment wordt gevierd!

We bouwden een unieke band op, dus blijven we uiteraard ook bereikbaar van de authentieke akte tot lang daarna voor vragen.

Om ook te onthouden:

Helemaal niets! We zeiden het al, bij EGEN is het zorgeloos ;)

Vraag een schatting aan

Een succesvolle verkoop begint bij een grondige schatting met een gefundeerd

schattingsverslag. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende schatting.

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, hierbij zijn de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden van toepassing.

Een brandende (vastgoed)vraag, jouw slimme woning verkopen, een knap woonproject in de steigers, op zoek naar die ene droomwoning?

Dries

Overtuigd?

Hoe kunnen we jou helpen?

Hecht je veel waarde aan een eerlijke en persoonlijke begeleiding, expertise en een zorgeloos verkoopproces? Met een proactieve never give up-mentaliteit? Goed nieuws, wij ook!


Wens je meer informatie over onze werking of wil je onze samenwerking opstarten?

contacteer ons
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Voorkeuren