Verkocht | fijne hoekwoning als solide investering in Torhout

€ - |

Verkocht |

,

Terug naar overzicht

Omschrijving

Verkocht | Op een rustige ligging op fietsafstand van het centrum van Torhout, vinden we deze gezellige halfopen woning. De woning is zo’n 153 m2 en telt 3 slaapkamers. De losstaande garage en de uitgestrekte tuin, uitkijkend op mooi grasland, maken de woning compleet. In 2009 werden alle ramen en profielen vervangen en de woning heeft een conforme elektrische keuring. De woning is sinds 2018 aan het sociaal verhuurkantoor verhuurd. Dit biedt je een standvastige investering: geen leegstandsrisico en gegarandeerde maandelijkse huurinkomsten.

Foto's

Ligging

Deze woning is succesvol verkocht

Op zoek naar een gelijkaardig pand? We luisteren graag naar je verhaal en jouw woonwensen. Vul het formulier in, geef je woonwensen door en we helpen je met plezier verder in jouw zoektocht.

Ook succesvol verkopen? Contacteer ons door het formulier in te vullen om een vrijblijvende schatting aan te vragen of een samenwerking op te starten.

Jouw makelaar

EGEN_vastgoedmakelaar_huis-verkopen_Brugge_Oostkamp_2.jpg

Dries Craeye

vastgoedmakelaar

0492 86 96 74

dries@egenvastgoed.be

Niet gevonden wat je zocht?

Neem ons mee naar jouw droomwoning.

Vertel ons meer over jouw droomwoning, waar je naar op zoek bent en wat belangrijk voor jou is. Voor ons handig om te weten: de ligging, het aantal slaapkamers en jouw aankoopbudget.

Vul het woonwensenformulier in en wij vinden het voor jou.

het woonwensenformulier
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Voorkeuren