Verkocht | ruim handelspand met talrijke mogelijkheden

€ - |

Verkocht |

, 8800 Roeselare

Terug naar overzicht

Omschrijving

Verkocht | Ten noorden van het centrum van Roeselare in een rustige woonwijk ligt dit multifunctioneel pand. Het gebouw, dat momenteel bestemd is als handelspand, is volledig te renoveren. De mogelijkheden zijn legio: van horecazaak over winkel tot praktijk met woning. Het gebouw is zo’n 179 m2 groot en gelegen op een perceel van 490 m2. Op heden is het gebouw opgedeeld in een horecazaak en leegstaande bovenverdieping.

Foto's

Ligging

Deze woning is succesvol verkocht

Op zoek naar een gelijkaardige woning? We luisteren graag naar je verhaal en jouw woonwensen. Vul het formulier in, geef je woonwensen door en we helpen je met plezier verder in jouw zoektocht.

Ook succesvol verkopen? Contacteer ons door het formulier in te vullen om een vrijblijvende schatting aan te vragen of een samenwerking op te starten.

Jouw makelaar

EGEN_vastgoedmakelaar_huis-verkopen_Brugge_Oostkamp_2.jpg

Dries Craeye

vastgoedmakelaar

0492 86 96 74

dries@egenvastgoed.be

Niet gevonden wat je zocht?

Neem ons mee naar jouw droomwoning.

Vertel ons meer over jouw droomwoning, waar je naar op zoek bent en wat belangrijk voor jou is. Voor ons handig om te weten: de ligging, het aantal slaapkamers en jouw aankoopbudget.

Vul het woonwensenformulier in en wij vinden het voor jou.

het woonwensenformulier
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Voorkeuren