Uitverkocht | twee energiezuinige nieuwbouwwoningen in Torhout

€ - |

Verkocht |

, 8820 Torhout

Terug naar overzicht

Omschrijving

Uitverkocht | In het stadscentrum van Torhout in een doodlopende straat nabij het Ravenhofpark zal de Zedelgemse projectontwikkelaar Vandendriessche deze twee halfopen woningen ontwikkelen. Een verloederd huis met een diepe tuin op een perceel van 1.307 m2 maakt plaats voor twee moderne woningen, waar de bewoners een nieuw verhaal kunnen schrijven. Elke woning beschikt over 3 slaapkamers. De architectuur heeft oog voor licht en ruimte. Dankzij het diepe perceel profiteren beide woningen elk van een ruime tuin van respectievelijk 626 m2 en 681 m2. De middag- en avondzon valt rijkelijk in. Er wordt gebouwd met duurzame kwaliteitsmaterialen en jij kiest zelf de keuken, badkamerinrichting en de vloertegels van jouw voorkeur bij onze bouwpartners.

Beschikbaarheid

 • Unit + verdieping
  Slaapkamers
  Opp.
  Tuin
  Terras
  Plannen
  Prijs
  Status
 • Unit + verdieping
  Lot 1
  Tuin
  m2
  Terras
  Plannen
  Status
  Verkocht
 • Unit + verdieping
  Lot 2
  Tuin
  m2
  Terras
  Plannen
  Status
  Verkocht

Foto's

Ligging

Dit project is succesvol uitverkocht

Op zoek naar een gelijkaardig project? We luisteren graag naar je verhaal en jouw woonwensen. Vul het formulier in, geef je woonwensen door en we helpen je met plezier verder in jouw zoektocht.

Ook succesvol verkopen? Contacteer ons door het formulier in te vullen om een vrijblijvende schatting aan te vragen of een samenwerking op te starten.

Jouw makelaar

EGEN_vastgoedmakelaar_huis-verkopen_Brugge_Oostkamp_2.jpg

Dries Craeye

vastgoedmakelaar

0492 86 96 74

dries@egenvastgoed.be

Niet gevonden wat je zocht?

Neem ons mee naar jouw droomwoning.

Vertel ons meer over jouw droomwoning, waar je naar op zoek bent en wat belangrijk voor jou is. Voor ons handig om te weten: de ligging, het aantal slaapkamers en jouw aankoopbudget.

Vul het woonwensenformulier in en wij vinden het voor jou.

het woonwensenformulier
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Voorkeuren