Het Nieuwsblad za 23 jan. 2022 | Koppel opent vastgoedkantoor: “Focus op energiezuinig wonen”

In-de-pers_Het-Nieuwsblad_za-22-januari-2022_burgemeester_Jan de Keyser_Oostkamp_EGEN

Op zaterdag 22 januari 2022 verscheen ons het artikel over ons EGEN-verhaal in de weekendeditie van Het Nieuwsblad. Klik verder en lees het artikel volledig.

Lees het artikel onder de foto genomen uit Het Nieuwsblad

In-de-pers_Het-Nieuwsblad_za-22-januari-2022_burgemeester_Jan de Keyser_Oostkamp_EGEN_3

Dries Craeye (27) en zijn vriendin Laura Peene (26) hebben in de Albrecht Rodenbachstraat in Oostkamp het vastgoedkantoor EGEN geopend. Het koppel, dat in Zedelgem woont, focust op de niche van het energiezuinig vastgoed.

“We zijn het eerst vastgoedkantoor uit de regio dat zich hierin specialiseert”, zegt Dries Craeye. “Tijdens onze marktstudies merkten we op dat veel kopers belang hechten aan de energiezuinigheid van hun nieuwe woning. Maar in het traditionele vastgoedlandschap werd daar weinig tot geen aandacht aan geschonken. Wie bij ons een woning koopt of verkoopt, weet dat energiezuinigheid voorop staat. We willen op dat vlak een kwaliteitslabel vormen.”

Dries, die in Brugge opgroeide, studeerde vastgoed en heeft al de nodige ervaring in de sector. Laura komt uit een ondernemersfamilie. “We vullen elkaar perfect aan”, zegt Dries. “Ik heb een passie voor energiezuinige woningen, terwijl Laura ondernemen in het bloed heeft. En Oostkamp is perfect gelegen om het Brugse Ommeland te bedienen. We mikken immers vooral op deze streek. We werken met drie categorieën: slim wonen, exclusief wonen en nieuwbouw.”

EGEN, het Deense woord voor eigen, heeft onder meer het Brugse cohousingproject BoGard – voorheen CoHouse 67 – in de portefeuille. “Dankzij onze expertise en rebranding zijn de woningen al allemaal verkocht”, besluit Dries.

Meer info op www.egenrealty.be

Bron: Het Nieuwsblad I zaterdag 22 januari 2022
Tekst: Arne Franck
Foto: Michel Vanneuville

Hoe kunnen we je helpen?

EGEN | futureproof wonen - jouw vastgoedmakelaar voor zorgeloos kopen en verkopen van jouw energiezuinige woning. Laten we elkaar ontmoeten voor een goed gesprek en/of een vrijblijvende waardebepaling.

Terug naar overzicht
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste surfervaring op onze website krijgt. Meer info

Voorkeuren